';

Gyproc – Underhållstekniker, Mekanik

Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med våra kunder och partners utvecklar och levererar vi innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Våra system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara. Gyproc är en affärsenhet inom koncernen Saint-Gobain.

Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 170 000 anställda.
I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.

Bakgrund
 
Gyproc har under åren lanserat många innovativa lösningar. Vi fortsätter att utveckla och erbjuda hållbara innovationer och lösningar till marknaden med kunden och slutanvändarvärden i fokus.
 
Produktionen vid Bålsta är baserad på World Class Manufacturing programme (WCM) för att säkerställa en hög nivå inom säkerhet, kvalité och produktivitet. Vi söker nu ytterligare underhållstekniker inom mekanik som ska förstärka vårt underhållsteam.
 
Arbetsbeskrivning
 
Du kommer att arbeta inom Gyprocs underhållsavdelning med fokus på stabil driftsäkerhet. Som underhållstekniker arbetar du med löpande underhåll. Tjänsten innebär reparationer av befintlig produktions- och processutrustning samt förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av:

  • Allt mekaniskt underhåll
  • Felsökning och reparation
  • Förebyggande underhåll och förbättringsåtgärder
  • Du är delaktig vid modifiering av befintlig utrustning samt vid installation av nyinvesteringar.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Då vi arbetar med WCM- konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.
 
Önskvärd profil
 
Vi söker dig som har erfarenhet av reparation och felsökning, har lämplig teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper med inriktning mot maskin. Du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst och det är meriterande med erfarenhet av processindustri.
Då företaget är internationellt behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Som person är du en prestigelös lagspelare som har förmågan av att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
 
Övrigt
 
Placeringsort: Bålsta

Arbetet sker dagtid med del i beredskapsgrupp.
 
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
 
I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sweden AB Gyproc med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Sebastian Törnquist, sebastian.tornquist@kandidathuset.se

Företag: Gyproc AB
Befattning: Underhållstekniker Mek
Placeringsort: Håbo