';

Interim Management – Development & Technical Management

Kandidathuset är experter på rekrytering av chefer och specialister till industri och teknikföretag i hela Sverige. Vi grundades 2008 och har sedan dess bidragit till många bolags utveckling och framgång genom vårt rekryteringsarbete. För att lyckas med att rekrytera rätt ledare sätter vi oss in i våra kunders verksamhet, organisation och strategier. Tillsammans tar vi fram den ledarprofil som är rätt! Läs mer om oss på www.kandidathuset.se

Kandidathuset hjälper även till när våra kunder behöver en snabb lösning på tillsättning. Att vända sig till erfarna konsulter för att lösa tillfälliga behov är vad Interim Management handlar om. Att du som rutinerad konsult kommer in med fräscha ögon och gedigen erfarenhet ger både snabba och varaktiga resultat. 

Att vara interim via Kandidathuset öppnar dörrarna för intressanta och utmanande uppdrag hos industriföretag i behov av din expertis som Development Manager, Technical Manager, R&D Manager

Vi arbetar med interimsuppdrag på chefs- och ledningsgruppsnivå. Uppdragen är i varierande längd, beroende på vad våra kunder behöver. I vissa fall kan vi annonsera om tjänsterna, i andra fall är det konfidentiellt. Anmäl gärna ditt intresse genom att skicka in ditt CV, så vi kan hitta och matcha din profil med uppdrag vi har idag eller framöver. Så fort vi har en match hör vi av oss till dig!  

Hur flexibel är du? Nämn gärna i CV:t inom vilket geografiskt område du är intresserad av uppdrag samt vilken sysselsättningsgrad du kan tänka dig. 

Företag: Interim Management
Befattning: Development & Technical Management
Placeringsort: Malmö